Inspirerende Instagram-accounts

Ondanks dat “Mydearestmadness” pas net op Instagram zit, ben ik al langer actief op Instagram. Ik volg erg diverse mensen, zoals vrienden en bekende voetballers. Ook volg ik voetbalclubs, mensen die veel creatieve dingen delen of iets over koken. Er zijn enkele mensen die mij enorm inspireren met hun positieve instelling. Deze mensen zou ik graag met jullie delen 🙂

De eerste is iemand die ik sinds kort volg. @marloukrabbelt is het account van Marlou die aan het opkrabbelen is nadat zij kanker heeft gehad. Zij deelt korte krabbels over diverse onderwerpen. De meeste onderwerpen spreken mij enorm aan en zijn vaak erg treffend. Mijn favoriete krabbel is:

7.png

Je vindt haar hier: Marloukrabbelt

De tweede persoon waar ik enorm veel waardering en respect voor heb is @Nikkibossch. Nikki is een jonge vrouw die onlangs haar vrouw is verloren door de ziekte kanker. Ik volgde haar al toen haar vrouw nog leefde en zij vooral poste over alle plannen die ze hadden maar ook over de harde, zware kant van deze ziekte. Daisy stond enorm positief in het leven ondanks haar ziekte, dit neemt Nikki nu over. Dit doet ze, naar mijn mening, op een onwijs mooie manier.

Je vindt haar hier: Nikkibossch

De volgende persoon is @Viora.nl. Viora heeft een aantal jaar terug de diagnose acute leukemie gekregen maar ook zij krabbelt op na deze ziekte. De 25 kilo die zij aan kwam door de Prednison is zij al bijna kwijt en samen met haar vriend haalt ze alles uit haar leven. Ik volg haar al een hele tijd en het is ontzettend mooi om te zien hoe zij steeds meer zichzelf weer wordt. Ook houdt zij net zo veel van reizen als dat ik dat doe. En wanneer ik geen motivatie heb om te sporten kijk ik even op haar Instagram, dat geeft zo veel motivatie dat ik moeilijk niets kan doen!

Je vindt haar hier: Viora.nl

Een heel ander account is die van @ohmybookstagram. Lisanne deelt onwijs veel boekenplaatjes maar ook andere mooie plaatjes komen voorbij. Bij bijna elk boek dat zij deelt denk ik “dat moet ik lezen” enkel door de manier waarop zij ze fotografeert! Ook haar boekgerelateerde accessoires zijn fantastisch! Om jaloers op te worden. Ik volg haar enorm graag voor inspiratie als ik een boek zoek die niet per direct in mijn boekenkast zou staan. Ben je net zo gek op boeken als dat ik ben? Dan is zij echt een aanrader!

Je vindt haar hier: ohmybookstagram

Nog een fantastische “Bookstagram” is die van @booksundays. Dit is van Engelse Imogen, die niet enkel fantastisch mooi boekplaatjes maakt en deelt, maar ook haar onwijs gave huis deelt. Een echt Engels huis! De boekenplaatjes zijn echte zondagse plaatjes. Ze worden voornamelijk op het bed gemaakt, wat een heerlijke sfeer geeft. Ook haar tips volg ik graag, al zijn dit dus Engelse boeken. Het is al een genot om daar haar plaatjes te scrollen, laat staan de boeken daadwerkelijk te lezen!

Je vindt haar hier: Booksundays

Als laatste iemand die ik pas sinds kort volg, maar waar ik al helemaal van onder de indruk ben. De kracht die zij heeft om elke dag weer op te staan is absoluut bewonderenswaardig! Ik heb het over Kenza van het account @stronglikeafighter. Zij lijdt aan een hele erge vorm van PTSD maar probeert hier op haar manier mee te dealen. Het feit dat zij gewone zomeroutfits aandurft is voor mij een echte eye-opener geweest! Zij is van mening dat je je absoluut niet hoeft te schamen voor je lichaam, en ook al doe ik het wel, het is toch mooi om dit te lezen. Als je echt iemand zoekt die inspirerend is, dan is zij het!

Je vindt haar hier: stronglikeafighter

Hebben jullie mensen die jullie graag volgen, omdat het leuk is of omdat ze je inspireren of om welke reden dan ook?

x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s