DM in Duitsland

Sommigen van jullie kennen de drogisterij DM uit Duitsland wel, anderen niet, maar het is een van mijn meest favoriete winkels überhaupt. En dat, terwijl ik helemaal niet van make-up en dergelijke dingen houd, altijd dezelfde geurtjes gebruik en nagellak niet op doe omdat dit niet kan met mijn bijbaan.

Maar dit is gewoon een kei toffe winkel. Mijn absoluut niet verwende katten eten ook enkel het hardvoer van deze winkel, en ook maar een bepaalde soort. Niet alleen het kattenvoer is er goedkoop, ook de shampoo van eigen merk kost amper iets, shampoos van andere merken zijn er goedkoper dan in Nederland en dat geldt ook voor make-up en haarverf. Maar ik kom er vooral dus voor het kattenvoer en mijn shampoo.

Vandaag ben ik samen met mijn vader naar Duitsland gefietst (is slechts 6 km, 8 km tot het dorp) en heb ik enkele dingen gekocht, die ik er altijd koop. Nu wil ik ze een keertje delen 🙂

3.jpg

Allereerst de shampoo en conditioner (in Duitsland heet dit “Spülung”). Je ziet hier verschillende geuren, allemaal kosten ze slechts €0,55 per stuk! De geuren die ik altijd meeneem en die vast in het assortiment zitten zijn: Perzik, granaatappel, vanille/amandel en zijdeglans met de geur van bloemetjes.

4Dit is douchegel en handzeep. Mijn vriend is gek op zoete geuren, en de zomerspecials van dit jaar zijn dat zeker! Dit is dus een limited edition die er op enig moment weer uit zal gaan. Met de geur van sterrenvrucht en meloen een heerlijke zeep/ douchegel voor de zomer. Zowel de zeep als de douchegel kosten €0,55

1
De DM heeft ook verschillende maskertjes. Ik heb vandaag voor drie verschillende maskers gekozen, een verpakking kun je twee keer gebruiken doordat je het doormidden kunt scheuren. Links het dode-zee masker voor de onreine huid. In het midden een melk- honing masker voor de gestreste huid (ja, hard nodig) en rechts een reinigende masker voor elk huidtype. Van deze soort kost een verpakking €0,40

2Wat absoluut een van mijn meest favoriete dingen bij de DM is, zijn de labello’s (hoe moet ik het anders noemen? Zelfde idee, ander merk ). De DM heeft ook hier een aantal van vast in het assortiment, maar ook elke keer weer limited editions! De limited edition is nu “Crazy Coco” en hij is ontzettend fijn! Zacht en ruikt heerlijk naar kokos (ja, ik ben gek op kokos). De labello’s kosten €0,65 per stuk. De roldeo’s kosten €0,65 per stuk en zijn in verschillende geuren te kopen.

De DM heeft een eigen merk; “Balea”. Daar koop ik de meeste dingen van. Daarnaast hebben ze ook de merken die wij hier in Nederland kennen.

Ken jij DM? En wat vind jij ervan?
x


4 reacties op ‘DM in Duitsland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s