Tip! Hotelbonnen van de kruidvat!

Wie mij kent weet het al, maar ik ben gek op weekendjes weg, vakanties en reizen. Heerlijk even ertussen uit. En of dit nou in Nederland, Duitsland of een ander land is, maakt voor mij niet uit.

Twee jaar geleden leerde ik de hotelbonnen-actie van de Kruidvat kennen. Nu was ik enorm sceptisch, want voor zo een mooie prijs kun je bijna onmogelijk naar een goed hotel, maar het was mijn moeder die mij overhaalde ze toch te kopen. Ondertussen zijn we dus twee jaar verder en ik weet niet hoeveel bonnen.

Naamloos.png

Een gezellig nachtje midden in Deventer voor €30, check! Nachtje Eerbeek voor hetzelfde geld? Check! Lekker aan de Belgische grens? Jup, zijn we geweest!

En de bonnen zijn weer terug! €11,99 per persoon voor één nacht. Wel moet je er rekening mee houden, dat je per kamer minimaal twee bonnen moet gebruiken (dus lekker met z’n tweetjes weg, ieders een bon) en er €5,- boekingskosten bijkomen. Dan kom je voor een nachtje weg, twee personen op €29,98 uit! En dat voor een 3- of 4 sterrenhotel! Ik ben er in ieder geval elke keer weer blij mee.

Vanochtend dus direct weer wat bonnen gehaald. Deze keer kun je de bonnen kopen tot 29 april 2018, je kunt boeken tot 1 juli 2018 (daarna vervalt je activatiecode) en de overnachtingen zijn te boeken tot 30 november 2018.
Kijk wel hier nog even voor alle voorwaarden: www.kruidvat.nl/hotels2018

Mocht je zelf tips hebben voor (goedkope) nachtjes weg, dan mag je ze altijd graag delen 🙂
-x

 


2 reacties op ‘Tip! Hotelbonnen van de kruidvat!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s