Theevragen, deel 8

Ik denk dat ik deze theevragen voor op de vrijdagochtend houd. Niet dat ik elke vrijdagochtend klaar zit om voor jullie de vragen te beantwoorden, maar omdat ik zeker weet dat het een ‘deadline’ is, die haalbaar is.

Je kent ze wel (of misschien ook niet), de vragen die aan de Pickwick-theezakjes hangen. Deze vragen zijn er, voor als het gesprek vastloopt. Nu drink ik niet veel van deze thee (wel heel veel thee, maar vaak toch net die waar de vragen niet aan hangen), maar een vriendin spaart ze nu voor mij.

03.jpg

  • Wat is het avontuurlijkste dat je ooit gedaan hebt?

Op vakantie gaan naar een land waarvan ik de taal niet spreek en de meeste inwoners geen Engels of Duits kunnen. En dan ook nog eens gaan rondreizen door dit land, op hoop van zege bus- en treinkaarten kopen en weg-beschrijvingen vragen en volgen met handen en voeten. Polen is trouwens echt echt écht onwijs gaaf!

  • Wat zou je als eerste doen wanneer je de loterij zou winnen?

Jeetje. Eerst even bijkomen? Nee, sowieso een veel te groot deel aan mijn ouders geven en ook aan mijn broertje en zusje. Daarna goed erover nadenken, wat ik met dit geld verder wil doen.

  • Wat is de mooiste plek die je ooit bezocht hebt?

Ik zou willen zeggen de Berliner Dom in Berlijn, maar dat is een leugen. Dat is vooral een fijne plek. Ik vond Praag onwijs mooi, het besneeuwde landschap bij Winterberg afgelopen zomer en de busreis in de sneeuw van Malmö naar Kopenhagen.

  • Met wie heb je voor het laatst contact gehad via Whatsapp?

Met een vriendinnetje.

  • Wat zou je gaan doen als je een carrière-switch kon maken?

Jeetje, ik ben nog niet eens afgestudeerd en ik mag al weer wisselen. Begeleidster op een dagverblijf voor oudere mensen of mensen met een beperking. Dat lijkt mij zo een mooi beroep.

Om inspiratie op te doen: Wat is de mooiste plek die je ooit bezocht hebt?

x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s