Theevragen, deel 5

Ondertussen deel 5 alweer van de theevragen. Pickwick heeft als çonversation-starter’ vragen op hun theelabeltjes geplaatst, zodat je een gesprek kan beginnen of een stil moment kunt doorbreken. Ontzettend leuk bedacht! Nu drink ik heel graag thee en ook best veel, maar niet altijd van de Pickwick en anders niet altijd de soorten met vragen. Maar ik heb weer wat vragen bij elkaar gesprokkeld.

23191908_10159799743210647_123271366_o

  • Wat at je het liefst toen je klein was?

Dat eet ik nu stiekem nog steeds het allerliefste. Doperwten met worteltjes, aardappelpuree met spekjes erdoor en speklap of kippenbout. HEERLIJK! Nog steeds eet ik dat op mijn verjaardag (ook al woon ik op mezelf en mag ik elke dag kiezen wat we eten). Ook maakt mijn moeder het voor mij, wanneer ik bij haar ben. Puur genieten.

  • Wat kocht je van je eerste salaris?

Dat zal geheid snoep zijn. Ik kan mij wel herinneren, waar ik het eerste voor spaarde met het verdiende geld. Voor een kleine zwarte tv, met kont. Gezien flatscreen toen nog niet bestond.. Wat was ik blij met dat ding! Een televisie voor mij alleen, voor €99!

  • Welk dier zou je voor een dag willen zijn?

Daar hoef ik niet lang over na te denken. Een kat! Lijkt me geweldig, de hele dag een beetje verveeld rondstruinen, slapen, krabben. Ondertussen gevoederd worden en geliefd worden.

  • Ben jij een buiten- of een binnenmens?

Dat ligt aan het seizoen. Doordat ik amper zon kan verdragen (een hele warme zon bedoel ik dan) ben ik in de lente en zomer voornamelijk binnen te vinden. Terwijl ik het buiten juist het fijnste vind! De hele herfst en winter kun je mij buiten vinden, lekker rondwandelen, thee drinken, genieten van de buitenlucht.

  • Zou jij liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?

Onzichtbaar. Mensen denken vaak kwetsende dingen (ik maak mij daar net zo goed schuldig aan), die dingen zou ik niet willen weten. Ook wanneer het niet zo bedoelt is. Normaal kun je het dan voor je houden, maar dan dus niet. Onzichtbaar heeft ook nog niet echt mijn voorkeur, maar wel uit deze twee opties.

-x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s