Thee- vragen, deel 4

Ondertussen heb ik wat meer thee gedronken omdat ik nog steeds niet topfit ben na een week in Londen. De ‘ontspanning thee’ van de pickwick werkt enorm goed, een heerlijke kamillesmaak met een vleugje honing. Nu ben ik hier niet om de thee aan te prijzen, maar om de bijbehorende vragen te beantwoorden 🙂

1.jpg

  • Waar zou jij het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Meteen een lastige. Uit financieel oogpunt zou ik zeggen een supermarkt. Uit logistieke redenen een kledingwinkel (C&A, maar dan wel een mega filiaal), maar uit liefde dan toch echt wel een reusachtige boekenwinkel. Natuurlijk dan wel met enig research gedaan te hebben. De boekenwinkel midden in Deventer (even de naam kwijt) is fantastisch en heeft zo nu en dan ook gesigneerde boeken! Dus ja, daar mag je mij wel neerzetten met 10 minuten gratis winkelen. Daarna door naar de Ikea voor een nieuwe boekenkast 😉

  • Zou jij liever voor een dag koning zijn of voor een dag weer kind?

Kind, absoluut! Nu voel ik mij vaker een kind, vooral wanneer ik een uitje met mijn ouders heb, maar als kindzijnde heb ik de mogelijkheid Harry Potter deel 1 dan toch in de bioscoop te zien! Gezien ik dat toen niet deed. Verder gewoon geen zorgen, lekker genieten.

  • Wat zou jij het liefst tegen je jongere zelf zeggen?

Dat het allemaal wel goed komt. Ooit (wel echt veel later ooit, rond de 20) zal je vriendinnen krijgen, niet alleen mannelijke vrienden en maar twee meiden. Je hoeft ook niet onzeker te zijn. Dat wat jij bent, wie jij bent en waar jij in gelooft is goed. Laat je niet van de wijs brengen. En wat je ook doet, volg je hart. Dat ging tot nu toe altijd goed.

  • Op welke onbeantwoorde vraag wil je graag antwoord?

Dat is een vraag die ik ooit gesteld heb en eigenlijk eens zou moeten stellen. Is er plek voor mij als Duits docent op de vrije school in Zutphen? Kwestie van solliciteren of een eindstage-plek aanvragen, maar dat durf ik niet. Ik blijf liever veilig daar waar ik ben en kies niet voor het onbekende, terwijl dit vaker goed uitgepakt heeft.

  • Welke geur roept bij jou een herinnering op uit je jeugd?

Bruine bonen met aardappelpuree en spekjes. Dan denk ik weer aan mijn oma die stierf toen ik vijf jaar was. Heel gek, maar dat is alles wat ik van haar herinner en wanneer ik aan haar denk. En dan zal het misschien ook nog niet eens echt zijn, gezien ik zo jong was?

-Waar zou jij het liefste 10 minuten gratis winkelen?
x


2 reacties op ‘Thee- vragen, deel 4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s