De leukste baksites

Ik bak ontzettend graag en ook al heb ik een bakkersopleiding afgerond en ben ik dus eigenlijk allround banketbakker (zoals dat dan heet), toch haal ik graag mijn inspiratie van het internet. En nee, dan niet van die ontzettend gaven foto’s van allerlei sites, maar gewoon van Nederlandse mensen, die net als mij, een passie voor het bakken hebben. De recepten die ik daar vind zorgen vaak voor inspiratie en soms pas ik een recept aan, zodat het meer bij mij past.

23.jpg

Er zijn op dit moment drie websites, waar ik regelmatig kijk voor inspiratie. Deze wou ik graag met jullie delen, zodat jullie misschien ook weer nieuwe ideeën krijgen 🙂

Als eerste Rutger, van Heel Holland Bakt. Zijn website www.rutgerbakt.nl is ontzettend leuk en overzichtelijk! Hij legt technieken heel duidelijk uit, probeert zelf kookboeken van anderen uit en deelt natuurlijk ook eigen recepten. Tijdens Heel Holland Bakt was ik al een fan en dat is nog niet veranderd. Zijn chocoladetaart, die ik iets aanpaste, is nog steeds een van mijn meest favoriete recepten ooit!

Laura van Laura’s Bakery (site vind je hier) heeft een erg mooie site, waar zij voornamelijk zoete recepten deelt, maar ook hartig en reviews. Deze site bekijk ik vooral voor inspiratie, wat ik er altijd weer vind. Kijk vooral eens naar haar Lemon Bars, super lekker en onwijs makkelijk te maken!

Als laatste Pauline van Uit Pauline’s keuken (site vind je hier). Zij heeft niet alleen bakrecepten, maar ook ontbijt, vlees, sauzen, snacks en ga maar door. Je snapt dat ik voor inspiratie voor het avondeten graag bij haar kijk, maar ook haar bakrecepten zijn makkelijk na te maken of je eigen draai aan te geven.

Voor zover mijn inspiratie- en hulpbronnen. Zijn er sites waar jullie graag naar kijken voor leuke en/of lekkere recepten?
x


3 reacties op ‘De leukste baksites

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s