Day Zero Update

En weer is er een maand voorbij. Een maand waarin ik niet veel heb gewerkt aan mijn Day Zero lijst. Zonde eigenlijk, gezien ik nu echt nog maar een klein jaar heb. Maar! Ik heb wel enkele doelen kunnen afstrepen, sommigen gepland, andere omdat het uitkwam. Hieronder mijn ondertussen afgeronde doelen van de maand februari 🙂

001.jpg

Doel 41. Lees 100 boeken.
Vorige maand las ik vier boeken, deze maand slechts een boek. Lucia Binar und die Russische Seele.

Doel 42. Spring in een regenplas
Dit is een doel die ik wel uit moest voeren! Het regende zo ontzettend veel afgelopen maand. Dus de grote laarzen van mijn vriend aan, paraplu mee en tijdens een lange wandeling heerlijk in de regenplassen springen. Het was echt ontzettend leuk, al was het ook ontzettend koud..

Doel 44. Kleur een heel kleurboek
Zoals ik al eerder vermeld had, heb ik een ontzettend tof kleurboek gekocht in juli 2015. En nu, na anderhalf jaar, is het boek dan eindelijk uitgekleurd. Het was soms wat langdradig of saai, maar ook erg ontspannend. Ben dus alweergamenight.png opzoek naar een nieuw kleurboek, heb nog niet een leuke gevonden.

Doel 48. Organiseer een spelletjesavond.
Ik heb vaker avonden met mijn moeder en twee van haar vriendinnen waarop we bordspellen spelen, maar nog niet eerder nodigde ik hen bij mij thuis uit. Afgelopen maand heb ik dus een avondje op mij genomen, waarop wij Kolonisten van Catan speelden en ik kei hard verloren heb 🙂

Doel 63. Probeer boterbier
Wie Harry Potter kent weet waar ik het over heb. Boterbier, hét drankje uit Harry Potter. Mome018.jpgnteel te verkrijgen op slechts drie of vier plekken op aarde. Een daarvan is bij de Harry Potter Tour in de Warner Bros studio’s in Londen. Daar ben ik dus geweest, en ook al is het een fantastisch gaaf drankje, een keer is genoeg. Het is een apart drankje, met niks te vergelijken en eigenlijk best lekker. Maar een tweede keer hoeft dus van mij niet.

Doel 82. Een dagje uit met mijn moeder
Niet een dagje, maar vijf hele dagen. Ik ben net terug uit Engeland waar ik vier dagen met mama bij mijn broertje op bezoek ben geweest en anderhalve dag alleen met haar op stap. Hierover zal deze week nog een blog online komen 🙂

Doel 83. Een dagje uit met mijn vader
Wederom, niet een dagje maar drie hele dagen met papa naar Berlijn, de mooiste plek überhaupt op deze hele wereld (naar mijn mening). Hierover schreef ik al een blog, die je hier kunt lezen.

Doel 99. Ga naar de Harry Potter Tour bij de Warner Bros Studios in Londen
Jaha! Het meest gave aller tijden! Ik heb hier onwijs lang op gewacht en 1 maart was het dan zover. Ik ging met mama naar de Harry Potter tour! Hierover komt aankomende week een blog online, het enige wat ik tot nu kan zeggen is: AANRADER! Wat een pure liefde voor deze boeken en films!

 

Advertenties

2 reacties op ‘Day Zero Update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s