Week 3. Ik heb te veel smoesjes.

Tja, week 3 alweer. Een week met ups en downs. Zo had ik drie tentamens, maar heb ik op die dagen niet besteld of patat gehaald (wat zeker een pluspunt is), heb ik op het werk een paar patatjes gegeten, omdat het vriendje thuis gekookt had (normaal besteld hij op zaterdag. De regel is, besteld hij- eet ik alleen brood op het werk). Maar ook een week, waarin ik maar twee keer ging sporten, omdat vrijdag alles uitliep (zwak excuus) en ik zondagochtend pas om 11u wakker werd. Dan heeft de sportschool na-tuur-lijk geen zin meer. Ik word zelf moe van mijn zwakke smoesjes.

large

Het resultaat was er dus ook naar. Niks afgevallen, maar ook niks aangekomen. Ik was vrijdagochtend wel wat afgevallen, maar met een weekend, waarin ik drie dagen lang wat lekkers bij de tv had, ik op het werk patatjes at, een verjaardag met taart en toastjes en dan ook nog zondagavond een cake bakken, die absoluut geproefd moet worden, had ik niks anders verwacht. Wel zonde.

Ik moet de knop omzetten. Inzien dat het niet mezelf straffen is, als ik een keertje niet iets lekkers bij de tv neem. En ik hoef ook geen patatjes op het werk. Die cake, ja, die eet ik omdat ik ‘m maak. Mijn vriend vindt het leuk wanneer ik iets bak, maar dan hoef ik niet drie plakken met slagroom?

Deze week begint in ieder geval wel goed. Ik ga om 12u met mijn vader naar de sportschool en heb de boodschappen voor het avondeten voor deze week binnen. Volop verse groentes, weinig vlees (voor mij dan) en voor zaterdag wat ongezonds als avondeten. Nu ook nog gewoon sporten deze week en het lekkers laten liggen. Die knop omzetten. Het blijft moeilijk.

x


4 reacties op ‘Week 3. Ik heb te veel smoesjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s