Week 2. We are going slowly in the right direction

Maar dan ook wel héél langzaam!
Deze week was een week vol stress en drukte. Zoals al gezegd, heb ik deze week tentamens en afgelopen week had ik wel gewoon nog college en stage en moest ik tussendoor dossiers en verslagen maken. Ook was het vrijdag D-Day. Ik zou namelijk te horen krijgen, of ik wel of niet voor stage zal gaan slagen (wel dus, gewoon). Maar, dit alles bracht genoeg stress mee. Toch ben ik redelijk tevreden.

large

Afgelopen week heb ik tweemaal gesport. Ja, ik wou drie maal, maar ben toch blij dat ik in ieder geval tweemaal gegaan ben. Ik sport nu samen met mijn vader en dat werkt enorm motiverend! De beste man sport gewoon anderhalf uur kei hard (wat ontzettend knap is, gezien hij nog nooit gesport heeft)! Ik pas mij dus aan hem aan 🙂

Met het eten ben ik minder tevreden, bijna elke avond kwam er wel wat lekkers op tafel. Dan wel geen chips/koekjes/snoepjes en dergelijke, maar wel worst en kaas. Daar wil ik deze week verandering in brengen.  Ik was dan wel enorm trots, toen mijn vriend zaterdag döner of patat wou eten, en ik gewoon ben gaan koken. Ik had zo een trek in patat maar heb deze gedachtes aan de kant geschoven en ben gaan koken. Trots dus.

Een weekend vol gezelligheid, te weinig leren en een beetje alcohol (ik drink bijna nooit en als, dan niet veel) zorgde ervoor dat ik zondag niet uit mijn bed te krijgen was. Geen sportschool dus, helaas.

Vanochtend dan toch op de weegschaal staan, je wilt tenslotte de schade weten. Nou!
-0.9 kilo in een week! Het is niet het gewenste resultaat, maar ik ga de goede kant op. Deze week dus gezond eten, veel leren, tussendoor sporten en alle dossiers afmaken en inleveren. Volgende week ben ik weer helemaal terug op wordpress 🙂

Afgevallen deze week: 0.9
Totaal: -0.9

x

Advertenties

Een reactie op “Week 2. We are going slowly in the right direction

  1. bijna 1 kilo is genoeg in één week joh ! Je moet ook niet te hard willen gaan he.
    Goed bezig en soms mag je jezelf best met iets lekkers belonen, niet elke dag maar 1 of 2x per week mag dat 🙂
    Ook nog blijven genieten he 😉
    xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s