Verrassings- nachtje weg in Deventer

Mijn vriend is precies tien dagen na Kerst jarig. Wij vieren Kerst erg uitbundig met cadeaus en dergelijke. Om die reden wordt het elkaar weer een hele uitdaging om voor beide dagen leuke cadeaus te vinden. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen met het “dagjes weg, leuke uitjes en dergelijke ervaringen” voor zijn verjaardag te geven. Daar komt dan een kleinigheidje bij.

Dit jaar heb ik het groots aangepakt. We gingen woensdag (4.01) naar Apeldoorn, om daar een gezellig middagje te shoppen en om  uiteten te gaan bij een Grieks restaurant (iets wat we normaal niet doen, Grieks bedoel ik dan).  Daarna had ik zo maar (maar niet heus) bedacht, dat we wel naar de film “Collateral Beauty” (AANRADER) konden gaan, die bij ons niet draait. Dus wij naar Deventer. Gezien hij toch niet wist waar we heen moesten en Pokémon speelde, kon ik makkelijk naar de grote verrassing lopen. EEN NACHTJE WEG IN DEVENTER! Je had zijn gezicht moeten zien! Helemaal verbaasd, verrast en heel blij! Ontzettend leuk om te zien. Het hotel zat mooi in het centrum dicht bij de voetgangersveerpont. We sliepen in het “Gilde hotel” in Deventer. Wat een mooi hotel! Het was ooit begonnen als katholiek klooster voor nonnen, toen het oude ziekenhuis en nu een hotel. Wederom, een aanrader.

Omdat de film daadwerkelijk in Deventer speelde, zijn we ook naar de film gegaan. De film was rond 00:12u afgelopen en toen was mijn vriend dus ook daadwerkelijk jarig. Op donderdag (05.01) zijn we Deventer gezellig ingegaan, hebben bij “bij Peet” thee gedronken met een stuk gebak en zijn in de middag weer naar huis gereden, waar ik het hele huis had laten versieren met slingers en ballonnen. Wederom een grote grijns op zijn gezicht. Ik geloof dat ik wel mag zeggen, dat dit een geslaagd verjaardagscadeau was. (Als klein cadeautje kreeg hij in de ochtend in het hotel een gaaf paar sokken en snoepjes).
Enkele foto’s:

Advertenties

4 reacties op ‘Verrassings- nachtje weg in Deventer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s