Thee-vragen, deel 2

Kennen jullie de Pickwick theezakjes waar vragen aan zitten?
Erg leuk voor als het gesprek stilvalt of wanneer je gewoon leuke, random vragen aan elkaar wilt stellen. Ikzelf drink weinig thee waar deze zakjes aanzitten (kruidenthee, en dan niet van de Pickwick), maar zo nu en dan wel. Daarom heb ik vijf vragen “gespaard”, om voor jullie te beantwoorden. Deel 1 van de thee-vragen vind je overigens hier

7.jpg

1. In welk tijdperk had jij wel willen leven?
Ik weet niet of het precies een tijdperk is, maar de jaren 60/70 had ik toch wel graag willen meemaken. Dat moet wel iets bijzonders zijn geweest. En ik had graag de val van de Berlijnse muur meegemaakt, dus 1989.

2. Welke uitdaging zou je nog eens willen aangaan?
Klinkt misschien suf, maar een groot brei/haakproject. Momenteel houd ik mij bezig met allerlei kleine projectjes. Dat wil zeggen, als ik zou kunnen breien, door een overbelaste pols doet zelfs het typen van deze blog pijn. Maar zoiets denk ik? Of weer helemaal alleen op vakantie, naar een plek waar je niemand kent.

3. Als jij een glazen bol had, wat zou je daar graag in willen zien?
Oei, dat is een lastige.. Ik zou het zo niet weten. Ik wil de toekomst niet zien, het verleden was ik zelf bij en de mensen die ik graag zie, spreek en zie ik regelmatig. Er is dus niks speciaals om te zien, naar mijn mening..

4. Wat was je grootste blunder?
Mijn leven lijkt soms een grote blunder. Al heb ik al vaker mensen voor iemand aangezien die zij helemaal niet waren. Sta je daar te zwaaien of schreeuwen.

5. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Lang uitslapen, lekker ontbijten (mag thuis met broodjes, mag ook buiten huis), daarna gezellig met iemand bijkletsen/theedrinken of een middag bakken. Dat afsluitend met lekker avondeten, filmpje aan en onder de deken genieten van de baksels, thee en rust.

Wat zijn jullie antwoorden op (een van) deze vragen? 🙂
x

Advertenties

3 reacties op ‘Thee-vragen, deel 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s