30 day challenge #30

Favoriete kinderboek

Daar issie dan. De allerlaatste en dan direct een van de leukste! Mijn favoriete kinderboek. Ik zou dan kunnen zeggen Harry Potter, maar dat is in mijn ogen niet direct een kinderboek. Daarom strijden er twee titels om de eerste plek en omdat ik niet kan kiezen, zal ik ze allebei noemen. In willekeurige volgorde.

15781970_10158184377550647_1735318481_n.jpg

De GVR (Grote Vriendelijke Reus) van Roald Dahl.
Wat vond en vind ik dit een gaaf, mooi en leuk boek! Ik heb  het boek al zo vaak gelezen en was ook helemaal gelukkig toen het dit jaar verfilmd in de bioscoop kwam! Ik heb  ontzettend lang gezocht naar de hardcover versie met de oude print erop. Ze hebben de boeken op enig moment een nieuwe cover gegeven, paars en dan paperback. Nou, dat is absoluut niet mijn ding.

Mathilda van Roald Dahl.
Roald Dahl was sowieso mijn favoriete schrijver. Maar een heerlijk boek over een kleine boekenwurm dat niet helemaal bij haar familie past en stiekem een beetje toverkracht bezit. Wat heb ik dit boek vaak gelezen en de film oneindig vaak gezien! Ook hier weer het probleem, met de juiste versie vinden maar met Marktplaats kom je vaak een heel eind.

Wat zijn jullie favoriete kinderboeken?
x

Advertenties

Een reactie op “30 day challenge #30

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s