30 day challenge #29

Mijn eerste baantje(s)

Dat zijn er nogal wat 😉
Op mijn 11e begon ik met een folderwijk van +/- 280 huizen. Drama, vooral omdat ik er een jaar later nog zo een grote bij nam. Deze folderwijken heb ik zo’n 4 jaar gehad.

Op mijn 14e (bijna 15) begon ik met een ochtendkrantenwijk. Veel minder huizen en betaalde een stuk beter. En dat vroege opstaan vond ik niet erg! Ik heb dit tot mijn 20e gedaan, toen kon ik het niet meer combineren met het werken in een bakkerij, gezien dat ook ontzettend vroeg begint. Ik vond het echt verschrikkelijk jammer!

Tussendoor heb ik verschillende postwijken, reclamewijken en andere soorten postwijken gehad. Ook heb ik een jaar in een bloemenwinkel gewerkt, waar ik achter de bloemen schoonmaakte.

15

Op mijn 20e ben ik bij de Mc Donalds begonnen. Twee en een halfjaar lang heb ik patat gefrituurd, hamburgers gebakken en milkshakes verkocht. Gezien ik er toch niet helemaal mij zelf kon zijn (het was absoluut leuk werken, dat zeker wel. En hele leuke collega’s maar toch niet helemaal mijn ding) ben ik er gestopt en op de markt begonnen.

Op de markt heb ik eerst anderhalf jaar bij een plantenkraam gewerkt, als enige meisje. Wat ontzettend leuk was! Ik had gehoopt dat ik er nooit weg moest, maar helaas, er was te weinig werk. En ondertussen werk ik nog steeds op de markt, tegenover mijn plantenkraam in de frietkraam waar ik elke zaterdag met veel liefde de mensen verzorg van patat en snacks en een onzinnig praatje 🙂

Wat waren jullie eerste baantje(s)? 🙂
x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s