30 day challenge #21

Hoe ziet mijn dag eruit?

Als het niet in deze challenge had gestaan, had ik jullie hier ook nooit mee verveeld. Sorry dus alvast. Zoals de meesten van jullie weten, studeer ik op dit moment en loop twee dagen in de week stage. Ook werk ik op zaterdag op de markt. Ik pak dus een hele algemene dag eruit.

Ik sta op, nadat ik de wekker één keer heb gesnoozed, gewoon voor het idee. Dat is meestal tussen 6 uur en 8 uur. Ligt dus aan de dag.
Nadat ik mij heb gewassen en aangekleed, strompel ik met moeite naar beneden, waar ik eerst mijn tas moet inpakken. Mijn laptop en kladblok moeten altijd mee, daarna is het even kijken, wat ik die dag nodig heb.
Ik vul mijn flesje halfvol met water (anders wordt het allemaal zo zwaar), pak wat fruit of twee/drie boterhammen voor die dag en begeef mij richting fiets en fiets naar het station.

Mocht het ontzettend koud zijn, dan wil ik nog wel eens een beker warme chocolade bij mijn overstap kopen. Daarna loop ik richting college of stage.
Rond een uur of 11 ontbijt ik vaak (soms ook niet).

Wanneer mijn school/stagedag ten einde is, ga ik richting huis, wat hoe dan ook minstens 1.5 uur duurt. Vaak doe ik nog een kleine boodschap. Bij thuiskomst was ik af, ruim ik op, schil ik alvast aardappels, zet groente alvast op.

Dan ga ik aan schoolwerk, dat duurt meestal zo’n 1.5/2 uur. Ondertussen schrijf ik een aantal blogs, die ik inplan.

Rond een uur of 18 begin ik  met koken. Rond 18:30 eten we vaak.
Daarna kijk ik Masterchef of een ander kookprogramma terug.
Vaak wil ik daarna ook nog wel bezig gaan met school.

15

En rond 22:00u is mijn dag vaak ten einde. Tenzij er toetsweken zijn of ik de dag erna vrij ben. Dan wil ik nog wel eens tot uiterlijk 2u aan school werken.
Tussen al dit, brei ik minstens een keer in de week met vrienden, heb ik altijd wel een avondje met een vriendin en op woensdag en donderdagavond ben ik vaak met mijn vader 🙂
Nog best druk zo’n dag.
x

Advertenties

Een reactie op “30 day challenge #21

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s