30 day challenge #17

Blogpraat: doelen en desillusies

Ik neem aan, dat deze vraag over mijn blog moet gaan. Nou, ik heb natuurlijk wel een paar doelen voor ogen met mijn blog. Laat ik voorop stellen, dat ik nooit had verwacht, dat ik het zo lang zou volhouden om trouw te blijven bloggen, maar ik had ook nooit verwacht, 17dat ik zo veel volgers zou krijgen, zo veel mensen die elke keer weer mijn blog lezen.

Een van de doelen die ik voor mijn blog heb, is dat mijn “sundaycookday” toch redelijk gaat aanslaan. Ik sta regelmatig in de keuken om iets nieuws uit te proberen, puur en alleen voor mijn blog. Zo staan er op dit moment chocolade- vanille cakejes met chocoladestukjes in de oven, speciaal voor de blog van zondag.

Een ander doel is, om toch meer met mijn boeken en recensies te doen. Nu schrijf ik zo nu en dan een boekenrecensie, maar ik zou hier wat consequenter in willen zijn, en natuurlijk ook dat het goed gelezen wordt.

Mijn laatste doel is, om het nog heel lang vol te houden. Er gaat best veel tijd in zitten, om een blog echt goed bij te houden en een rode draad in alle stukken te vinden. Maar ik geniet er elke keer weer van, net zoals dat ik van het lezen van al jullie blogs geniet 🙂

IMG_0486

Dan desillusies. De allergrootste teleurstelling was toch wel, dat mijn blogs over Berlijn niet zo aansloegen, als dat ik het had gehoopt. Nu was ik natuurlijk net begonnen en had amper volgers en volgde zelf ook bijna niemand, maar toch vind ik dat nog steeds jammer. Ik heb veel moeite in die blogs gestoken.

Verder heb ik geen desillusies, wat betreft mijn blog. Mede, omdat ik niet had verwacht dat men mijn stukken zou willen lezen, of mij zou willen volgen.
x


Een reactie op “30 day challenge #17

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s