30 day challenge #14

Waar ben je bang voor?

Voor hoogtes, absoluut! Ik vind het verschrikkelijk om op iets hoogs te staan,IMG_20151219_115431.jpg te klimmen noem maar op. En dan heb ik het over hoogtes vanaf 2.5/3 meter. Ik kan elke keer weer huilen. Zo gingen wij met de collega’s een kerk omhoog klimmen, omhoog ging nog wel. Naar beneden heeft men mij aan de hand moeten vasthouden. Net zoals de Eiffeltoren. Omhoog ging nog wel, naar beneden duurde bijna drie uur en vele tranen.

Verder ben ik bang voor eenzaamheid. Niet bij mezelf, ik ben graag alleen. Maar dat mensen zich om mij heen eenzaam voelen. Ik ken het gevoel erg goed en wens het niemand toe. Misschien dat ik daarom zo veel tijd aan anderen besteed 🙂

Ook ben ik bang, dat ik niet goed genoeg ben. Niet goed genoeg voor mijn opleiding (daarom de drang naar hoge cijfers), niet goed genoeg als vriendin in zowel relatie als in vriendschap (ik ben erg weinig tijd, voor veel mensen), niet goed genoeg voor de leerlingen, mijn ouders, familie. Ik kan nog wel even doorgaan. Dat probeer ik dan te compenseren met hoge cijfers, zo nu en dan te veel aandacht voor anderen, altijd het meeste geven op stage (wat me echt dood moe maakt) en misschien wel te veel naar mijn ouders en familie gaan.

15

Nou, dat waren best persoonlijke antwoorden. Ik ben meestal niet zo open, geniet ervan.
Waar zijn jullie bang voor?
x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s