Thee-vragen

Kennen jullie de Pickwick theezakjes waar vragen aan zitten?
Erg leuk voor als het gesprek stilvalt of wanneer je gewoon leuke, random vragen aan elkaar wilt stellen. Ikzelf drink weinig thee waar deze zakjes aanzitten (kruidenthee, en dan niet van de Pickwick), maar zo nu en dan wel. Daarom heb ik vijf vragen “gespaard”, om voor jullie te beantwoorden. En ik zou het ontzettend leuk vinden, als jullie de vragen ook zouden willen beantwoorden :

14.jpg

1 Met wie zou je het liefst dit kopje  thee drinken?
Ik dronk het kopje thee met mijn vriend ’s avonds op de bank. Iets wat ik het liefste doe. Maar ik had het ook graag met mijn vriendinnetje gedronken die helemaal in Wenen woont. Gezellig bijkletsen onder het genot van een kop thee mis ik absoluut met haar.

2. Waar voel je jezelf het meest op je gemak?
Het meest op mijn gemak voel ik mij thuis, zowel in mijn eigen huis als bij mijn ouders (en stiekem ook bij mijn oom& tante). Er is niks zo vertrouwds als thuis kunnen komen en gewoon lekker jezelf zijn bij mensen die om je geven. Alhoewel ik mij ook ontzettend op mijn gemak in Berlijn voel!

3. Waar ben je dankbaar voor in het leven?
Ik ben voor veel dingen dankbaar. Ik ben dankbaar voordat de fantastische mensen in mijn leven. Papa, waar ik nog steeds hele avonden mee series mag kijken en er altijd is. Mama, die mij de wereld liet zien en nog steeds de meest gave dingen plant. Voor mijn lieve broertje en zusje, die niet altijd in de buurt zijn, maar waar ik wel gek op ben. Mijn vriend, omdat hij er altijd voor mij is, ook wanneer ik onuitstaanbaar ben. Mijn oom, die dezelfde passie voor voetbal, koken en Berlijn met mij deelt. Mijn tante, die altijd enorm enthousiast is en mij in al mijn ondernemingen toejuicht. Mijn vrienden, omdat ze het toch met mij uit weten te houden. En als laatste voor elke reis die ik mag maken. Omdat het mij steeds weer opnieuw vormt.

4. Als je onsterfelijk zou zijn voor één dag, wat zou je dan doen?
Ik ben eigenlijk niet zo spannend en zou echt niet weten wat ik zou doen? Misschien toch een heel eind vliegen (dat durf ik nu absoluut niet). Probeer is dan wel, dat ik niet meer terug durf.. Maar verder heb ik niet echt iets wat ik graag zou willen doen, wat levensgevaarlijk is.

5. Als je terug in de tijd kon gaan wat zou je dan doen?
Dat ligt eraan hoever. Mocht het tot voor mijn geboorte zijn, dan zou ik graag bij de val van de Berlijnse Muur willen zijn. Dat lijkt mij een van de gaafste momenten ooit. Ook zou ik mijn oma, die vier jaar voor mijn geboorte overleed eens willen zien. Met haar praten. Verder zou ik graag nog eens met mijn opa’s en oma’s willen praten, kijken wat zij vinden van de keuzes die ik maakte en vooral ook gewoon over hun leven horen. Zulke gesprekken heb ik nooit kunnen voeren, omdat zij allemaal voor mijn negende verjaardag zijn overleden. Dan voer je nog niet de gesprekken die je nu had willen voeren.

Wat vinden jullie van deze vragen? Zou je er één of meerdere willen beantwoorden? En mag het nog eens terugkomen? 🙂
x

Advertenties

7 reacties op ‘Thee-vragen

 1. Dit is leuk he ! 🙂
  Ik heb zelf ook al 4 Blogs (Thee-vragen ) aan deze pickwick zakjes gewijd ! 😀
  en volgens mij zijn al deze vragen daar ook al in beantwoord hahahahah 😛
  dus jaaaa het mag zeker terug komen LoL
  Ik heb alweer genoeg vragen liggen voor nog minstens 2 blogs 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Ik vind ze wel leuk die vragen. Zelf heb ik er ook eens een aantal beantwoord op mijn blog maar ik blijf het leuk vinden om nieuwe vragen te ontdekken. Ik drink vaak thee maar kom ook regelmatig dezelfde vragen tegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s