Winactie

Hemel. Dat was wel even schrikken zeg!
Ondertussen heeft “my dearest madness” 99 volgers! Iets wat ik absoluut niet had verwacht en nog steeds eigenlijk heel raar vind. Gezien het nog steeds vaak hersenspinsels zijn die ik online zet, en er dan toch mensen zijn die dat graag volgen. Niet alleen dat, ik krijg ook onwijs leuke en positieve reacties. Dank daarvoor!

Daarom organiseer ik een winactie (je moet met de tijd meegaan hé). Wat valt er dan te winnen denk je? Nou, heerlijk in de Kimberly-stijl zullen het verschillende dingetjes zijn, die uiteindelijk toch helemaal bij “my dearest madness” horen. Is het het waard? Natuurlijk! Sinds wanneer is het niet leuk om iets te winnen?

Hoe kun je meedoen? Nou, hartstikke makkelijk (als of ik iets moeilijks zou kunnen doen met technologie?). Je hoeft dus niet opeens opzoek naar mijn Instagram, mega veel likes te geven of wat dan ook. Het enige wat ik van je vraag is je eerlijke mening. Wat vind je nou van mijn blog? Zou ik wat moeten veranderen? Wat lees je graag op mijn blog? Dus heel gewoon, je mening (dat mag dan wel als reactie hierop).

Maandag 21 november wordt er uiteindelijk een winnaar gekozen, je hebt dus gewoon heel lang de tijd 🙂 Op dinsdag 22 november kies ik een winnaar uit.

x

Advertenties

7 reacties op ‘Winactie

 1. Je teller staat inmiddels op 100 volgers, dus gefeliciteerd! 😀
  Je blog is gewoon ontzettend leuk, omdat het ECHT is.
  Jij noemt het hersenspinsels, ik noem het “gedachtes uit jouw leven”.
  En dat “echte” dat je post, dat je schrijft vanuit je gevoel, maakt het dat jouw blog zo open is, zo fijn om te lezen, omdat het zo herkenbaar is (voor velen denk ik ook).
  Verander niks, gewoon zo door blijven schrijven, dat maakt alles veel toegankelijker! 🙂
  Nogmaals gefeliciteerd met je 100 volgers!
  xxx

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met je volgers! Wat ik het leukste om te lezen vind op jouw blog zijn de challenges, tags en recepten die je post. De lay-out van jouw blog past ook echt bij de post’s die je plaatst. Het is een heel leuke lay-out ( ik heb namelijk dezelfde 😂). Jouw stijl van schrijven bewonder ik ook. Zoals Melanie ook al zegt, schrijf je echt vanuit je hart en dat is iets dat je niet bij elke blog vind. Zeker niet stoppen, blijven doordoen! Xx ❤❤❤

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s