De ontvangen InstaSwap

Wat duurde het wachten lang en wat was het spannend! Maar gisteren kwam dan toch mijn InstaSwap pakketje binnen! Met meteen een verontschuldiging, dat het ietsje langer geduurd had, nou helemaal niet erg! Wat een geweldig leuk iets om te krijgen.

Over mijn eigen eerste verstuurde pakketje kon je hier al lezen. Nu dan het pakketje dat ik kreeg. Alleen het pakket zelf was al ontzettend mooi versierd, vol met Harry Potter tekens en leuke teksten. En het pakketje was van binnen nog mooier! Elk pakketje had een leuke tekst, waarop een aanwijzing stond, over wat er in zat.

En toen het open maken. Het ene cadeau was nog mooier dan de ander! Bij sommige stonden de tranen in mijn ogen, van geluk dan wel. Wat ontzettend leuk, dat iemand die mij niet kent, mij toch zo goed kent (klinkt logisch toch?). Hoe dan ook, hieronder mijn pakketje.

23

Het kleine fotolijstje met het teken van de Relieken van de Dood (met de betekenis van elk figuurtje) heeft een ereplaats in mijn nieuwe boekenkast gekregen! Samen met de “Jar of Love”. Voor de andere spulletjes zal ik ook snel een mooie plek gevonden hebben 🙂
Het vriendje was ook helemaal enthousiast over het pakket! Dus Kirsten, ontzettend bedankt! Wat heb ik genoten! En dankje, voor je ontzettend lieve en mooie woorden!

17

In de lente zal er weer een InstaSwap zijn, daar zal ik ook zeker aan mee doen! Tegen die tijd zal ik jullie ook absoluut waarschuwen! Al kun je natuurlijk ook zelf op de site van InstaSwap kijken 🙂

x

 

Advertenties

3 reacties op ‘De ontvangen InstaSwap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s