30 day challenge #9

Gênante momenten.

Mijn leven kent veel gênante momenten, al vind ik ze zelf vaak niet zo gênant. Ik schaam me eerlijk gezegd niet heel snel. Komt waarschijnlijk omdat ik het heerlijk vind, om mezelf te kunnen zijn. Wel schamen andere mensen zich heel snel door mijn gênante acties. Ik zal er een paar van de laatste tijd opnoemen.

15

Dansen (en lekker fout zingen) bij de kassa in de supermarkt.
Ik was een tijdje terug met mijn vader in Duitsland in de supermarkt. Bij de kassa staan daar altijd verschillende kookmagazines, deze keer met op de voorkant pompoenen (wat in het Duits Kürbis is). Je kan mij hier ontzettend blij mee maken, dus begon ik in mijn enthousiasme heerlijk te dansen en aan een stuk door “Kürbis, Kürbis, Kürbis” te zingen. Mijn vader kon wel door de grond zakken, want zelfs de caissières waren gestopt met hun werkzaamheden. Scheelt dat hij me al langer kent 😉

Ook draag ik graag dramatische teksten voor aan vrienden of medestudenten, of dramatiseer ik de gebeurtenis, door op een enorm zielige manier te reageren, maar wel altijd net iets te hard. Puur genieten, wanneer zij zich kapot schamen en ik helemaal los ga in mijn rol als dramaqueen.

Gelukkig kennen mijn vrienden, familie en studiegenoten bij al langer en weten zij dat ze dit van mij kunnen verwachten. Ze zouden bijna niet meer opschrikken, wanneer ik opeens op mijn knieën val en doe alsof de wereld vergaat. Iedereen heeft zo zijn eigenaardigheden hé.
x

 

Advertenties

Een reactie op “30 day challenge #9

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s