Mijn allereerste InstaSwap

Je had er misschien al over gehoord of zelfs meegedaan, maar afgelopen maandag was het dan zover. We mochten eindelijk ons pakketje voor de InstaSwap op de post doen!

Ik kende het principe nog niet, maar kwam er dankzij Linda achter! Het idee is dus, dat je je aanmeldt en op enig moment krijg je dan de Instagram gegevens en het adres van iemand anders die zich ingeschreven had. Op basis van het account van diegene maak je een leuk pakketje en dat moesten we afgelopen maandag (31 oktober) op de post doen. Dit was mijn allereerste (maar zeker niet laatste) Instaswap en mijn pakketje ging naar Kyra.

Ik vond het best moeilijk, om zo maar iets voor iemand uit te kiezen. Wel heb ik mijn best gedaan er iets moois van te maken. En als ik de reactie op Instagram mag geloven, was Kyra er erg blij mee. Dit had ik allemaal in het pakketje gedaan:

14958484_10157886924395647_1067909922_n.png

In het pakketje zaten een paar leuke plaatjes met quotes erop (Kyra kalligrafeert, zo had ze weer wat inspiratie), stempels met “kusjes xxx” en “veel liefs”, vanillie en pompoen geurkaarsjes, gekleurd karton voor het kalligraferen, stickers, een klein receptenboekje, biologische pure chocolade en twee kleine zakjes met thee. In het ene zakje zat van “Blond” twee citroen/gember theezakjes en in het andere zakje zaten kersenthee, Liebesgewürztee en Blueberrymuffin thee. Dan had ik nog een kaartje geschreven.

Dit alles heb ik in een onwijs leuke doos van de Hema verpakt! Wist je dat de Hema brievenbusdozen heeft? Nou ik ook niet, maar nu ben ik fan. Je kunt voor een saaie bruine doos gaan, of een groen/wit gestreepte of een oranje/wit gestreepte. Maakt de post toch net iets leuker. Op de doos had ik nog een paar stickers geplakt om het af te maken. Kyra kreeg gisteren al haar post, ik zit nog in spanning te wachten op het pakketje dat mijn kant opkomt 🙂

Deed jij ook mee aan de InstaSwap? Wat vond je ervan? Of kende je het nog niet en lijkt het je best leuk om een keer mee te doen? Wanneer er weer een InstaSwap is, zal ik dit absoluut op mijn blog laten weten 🙂
x

Advertenties

3 reacties op ‘Mijn allereerste InstaSwap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s