Student zijn

Ondertussen is het alweer wat stiller rondom mijn blog. Dat heeft er alles mee te maken, dat ik nu eenmaal een student ben en zo nu en dan tentamenweken heb. In die twee weken moet je alles van de periode afronden, krijg je tentamens en tussendoor moet je (in mijn geval) ook gewoon nog les geven. Best heel veel dus. Gezien ik ook nog een huishouden heb en stiekem ook best een sociaal leven wil hebben (deze staat tot 13 november helemaal stil) komt het erop neer dat ik druk ben, heel druk.

Het studentenleven lijkt ontzettend leuk, twee dagen college, dag vrij en dan twee dagen stage. Wat ze er niet bij vertellen, is dat die dagen van “vrijheid” en korte college-dagen staan voor enorm veel stress, drukte en veel getwijfel.

Ondertussen ben ik dus wel gewoon naar Berlijn gegaan (ik moet toch ergens lucht halen?) en loop ik dus (eigenlijk niet, maar zo voelt het) enorm achter met schoolwerk.

Ik zal proberen wat artikelen online te zetten, zo heb ik alweer een leuk recept voor zondag en een boekreview voor vrijdag staan, maar vergeef mij, dat ik er niet helemaal bij ben. Hopelijk na de tentamenweken, wanneer ik alles ingeleverd heb en ik opnieuw aan een nieuwe periode kan beginnen.
x

Advertenties

Een reactie op “Student zijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s