Doel 73. Ga alleen naar de film.

Ik zit natuurlijk niet stil met mijn “Lijst der Lijsten”. Langzaam maar gestaag ga ik vooruit. Zoals vandaag. Ik had al een tijdje het idee om alleen naar de bioscoop te gaan, maar je gaat natuurlijk pas naar de bioscoop als er een leuke film is en er wouden telkens mensen mee. Nu heb ik dan toch de knoop doorgehakt en ben gisteravond alleen naar de film gegaan. Een Duitse film (tja, je moet toch iets met je achtergrond, studie en het feit dat je naast Duitsland woont), genaamd “Tschick” na het boek “Tschick”, wat een Duits literatuurboek is en ook op de literatuurlijsten voor het vak Duits staat. Helemaal leuk dus, om zoiets te zien.

13

Het voelde toch wel een beetje apart om alleen naar de film te gaan. Wat al helemaal niet hielp, was dat ik ook nog eens de enige in de zaal was! Voordeel is, dat je hardop commentaar kunt geven, kunt meezingen met liedjes en heerlijk je benen over meerdere schoenen kunt gooien. Vooral apart was, dat ik bij het kopen van mijn kaartje niet raar werd aangekeken, maar toen ik alleen de zaal en bioscoop uit liep, mensen me wel raar aan keken.

Dat is dus wel raar. Dat je anno nu nog steeds wordt aangekeken wanneer je alleen ergens heen gaat. Dit merkte ik ook al in Berlijn, toen ik alleen uit eten ging. Terwijl mijn doel met deze doelen is, om vooral zelf te leren, dat ik het ook met mezelf leuk kan  vinden. Mezelf mee uit mag nemen. En vooral dat ik mag genieten in mijn eentje. En weet je wat? Ik heb genoten! Heerlijk om net te doen alsof je thuis bent terwijl je eigenlijk in de bioscoop zit.
Conclusie? Voor herhaling vatbaar!
x


2 reacties op ‘Doel 73. Ga alleen naar de film.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s