Thee- favorieten

Zoals ik al eerder zei, ben ik echt gek op thee. En dan eigenlijk alleen maar krui11denthee. Andere soorten thee hoeven van mij niet. Net zoals melk of suiker. Gewoon simpel kruidenthee. Daarom wil ik graag mijn favoriete soorten thee van dit moment met jullie delen. Mijn aller liefste soort thee heb ik momenteel niet in huis (eerst alle andere thee opmaken, dan nieuwe thee halen), dat is namelijk Sterrenmuntthee.

10

 

 

 

 

 

Op dit moment drink ik veel “ontspanning” van de Pickwick. Een heerlijke combinatie van kamille en honing. Vooral fijn bij het ontbijt. Ook “spijsvertering” en “munt” drink ik graag. Beide met een heerlijke kruidensmaak.

9.jpg

 

 

 

Ook de “avondmelange” van het Plus huismerk en de “kruidenthee Weer & wind” van het Jumbo huismerk drink ik ontzettend graag. Het helpt wel dat ik al vier dagen ontzettend verkouden ben, dan is elke soort thee lekker. Maar de weer& wind thee is toch wel erg fijn met een snotneus.

8.jpg

 

 

 

 

En als laatste de “zwarte thee Gember Citroen” van het Albert Heijn huismerk. Ook de enige zwarte thee die ik drink. Ik haalde deze thee per toeval, omdat het doosje er leuk uitzag (altijd een goede reden om thee te halen) en het is zo ontzettend lekker! Ik heb nog maar een zakje en moet eerst al mijn andere thee opmaken voor ik ‘m weer opnieuw mag halen (stomme regel ook van mezelf..)

Bij deze  dus mijn favorieten. Hebben jullie ook favorieten? Of tips? 🙂
x

 

 

Advertenties

6 reacties op ‘Thee- favorieten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s