“Nail hardener” Hema

Nu zeg ik vaker, dat ik niet echt van de make-up, crèmepjes en dergelijke dingen ben, maar ik word steeds gelukkiger van nagellak en überhaupt mooie verzorgde nagels! Ik had de afgelopen maand drie weken vrij en kon dus drie weken lang heerlijk mijn nagels lakken (ik mag op het werk geen nagellak op).  Hierdoor konden mijn nagels heerlijk groeien. Toen het werk eenmaal weer begon moest die nagellak er weer af en merkte ik hoe snel mijn nagels scheurden of afbraken. Erg zonde natuurlijk. Op advies van een vriendin ben ik opzoek gegaan naar een nagellak (als het al zo heet) die mijn nagels verstevigt. En laat ik de nou net bij mijn favoriete winkel gevonden te 24hebben. Hierbij dus een korte review over de “nail hardener” van de HEMA.

Nail hardener (HEMA).
t potje op zich is niet interessant. Gewoon een basic potje met een doorzichtige vloeistof. Ik heb de lak op mijn nagels gesmeerd zonder dat er een nagellak opzat (kon ook niet met het werk) en zag meteen dat er een mooie glans op kwam. Nu is een mooie glans altijd leuk, maar daar ging het mij niet om.

Ik heb tijdens het werken geen last gehad van nagels die scheurden of afbraken en ook tijdens het vijlen bleven de nagels mooi sterk. Wel zie je na een tijdje (het goedje blijft absoluut goed zitten, zelfs na vaak afwassen/ douchen) de rand, omdat je nagel groeit.

Conclusie.
Ik ben fan. Mijn nagels zijn een stuk sterker en glanzen mooi (wat twee pluspunten zijn). Ook houdt het goedje dus lang en zorgt het ervoor dat ik met mooie verzorgde nagels rondloop. Ik heb het echter nog niet op nagellak uitgeprobeerd, daar durf ik dus geen uitpraken over te doen. Maar, voor de €2.50 die het potje kost kun je het altijd uitproberen.

Advertenties

7 reacties op ‘“Nail hardener” Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s