Tas haken

9.jpgHet is zo ver, ik heb eindelijk om een juten tas (van de Albert Heijn) gehaakt. Dit is iets, wat ik al ontzettend lang wou leren, maar het kwam er maar niet van. Nu zijn ook mijn haakkunsten niet echt geweldig, maar een mevrouw op de camping wou mij het graag leren. En ik maar denken dat het moeilijk is! Binnen vijf dagen was de tas klaar.

Ik heb het patroon van de “sas-shop-tas” gebruikt, en gehaakt op naald 4 met wol van de zeeman. Twee van de drie kleuren zijn bij mijn zeeman niet meer te krijgen, dat was wel even hopen dat het zou lukken, maar had precies genoeg!

Het is eigenlijk best simpel, nu ben ik niet goed in patronen uitleggen of beschrijven, dus mocht je geïnteresseerd zijn, zoek danop: “sas-shop-tas”, dan vind je het patroon geheid! Mocht je überhaupt niet kunnen haken, dan haak ik het met alle liefde voor een klein prijsje om de onkosten eruit te halen (materiaal en een kopje thee).

10.jpg

Alleen aan het afwerken moet ik iets doen, sowieso niet met de wol doen, maar ik was gisteren wanhopig en wou de tas gewoon graag afhebben 🙂

Hiernaast dus, de tas in kwestie! 🙂 Helaas kan ik het roze en blauw/groene niet meer terugvinden, maar ben dinsdag in Deventer, dus wie weet.x

x


8 reacties op ‘Tas haken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s