Doel 33. Kijk alle Harry Potter films achter elkaar

Gisterochtend om 9:30uur was het dan zover. De Harry Potter marathon zou gaan beginnen. Bedenk dat dit een best groot doel is. 19:42uur lang Harry Potter kijken, acht films. Absoluut iets, wat elke Harry Potter fan gedaan moet hebben.

8.png

Ik keek de marathon met mijn vriend, die Harry Potter weinig aan vindt, en zijn beste vriend die wel van Harry Potter houdt. Nu kon ik eindelijk weer al mijn weetjes erin gooien, verschillen met de boeken bespreken en überhaupt over Harry Potter praten, heerlijk!

7.jpg

Na “en de Vuurbeker” zat ik er toch wel even doorheen. Vooral omdat ik de films kan dromen, maar toch doorzetten- want we hebben onszelf een doel gesteld. Wat erg apart was, was dat ik erachter kwam, dat deel 7.1 ” en de Relieken van de Dood” er helemaal niet goed in zat. Het boek kan ik dromen, maar de film had ik al erg lang niet meer gezien, dus toch nog een kleine opleving na 15uur film kijken.

Al met al een erg geslaagde marathon, met lekkere hapjes, complottheorieën en gezelligheid. Volgend jaar gewoon weer doen.
x


8 reacties op ‘Doel 33. Kijk alle Harry Potter films achter elkaar

      1. Heel het einde van die film (7.2) vond ik de grootste teleurstelling van de reeks. Ik had een krachtiger einde verwacht. Zo voelde het voor mezelf toch aan in de boeken!

        Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s