De eerste keer kamperen.

5.jpgZoals sommigen gemerkt hebben, was ik de afgelopen twee weken minder aanwezig en heb eigenlijk nergens op gereageerd. Dat komt, doordat ik op vakantie was. Voor het eerst in mijn leven heb ik gekampeerd (met tent en al) in het “o zo bruisende” Coevorden.

De eerste keer kamperen. Tja. Mijn ouders 2.jpgwaren (en zijn nog steeds) niet van het kamperen, dus kwam het er ook niet van. Nu vraagt het vriendje al zeven jaar, of we niet een keer kunnen kamperen, dus met veel zenuwen en angsten, toch als verrassing een boerderijcamping gevonden speciaal voor vissers (hij vist) en geboekt. Ik heb hem nog niet eerder zo enthousiast over een vakantie gezien. Ondertussen werd ik met de minuut zenuwachtiger. In een tent, met een toiletrol naar de wc lopen, de mensen.

3.jpg

Maar! Het viel 100 % mee! Ik heb ontzettend genoten, ondanks dat we de afgelopen week maar enkele uren zon hebben gehad, en het weer vooral grijs en regenachtig was, was het heerlijk. Wij waren veruit de jongsten van het stel (wij 24& 26 jaar, de eerstvolgende 48), maar dat hinderde niet. De mannen lekker aan het vissen, ik mijn boeken lezen, een beetje haken en gezellig kletsen. Zo nu en dan een terrasje pakken in Coevorden en een keer gezwommen bij Center Parcs de Huttenheugte (die daar direct achter is). En niet met een toiletrol rondlopen!

Op donderdagavond was er een viswedstrijd, waarbij niemand ook maar één vis ving, hartstikke leuk dus. Daarna gezellig bij het kampvuur, hapjes en drankjes. Genoeg drank! En gezellig dat het was! Er zijn m1.jpgaar 15 plekken op de camping, en daar waren er 10 van bezet. Een lekker klein clubje dus.

Al met al is het ons zo goed bevallen, dat we volgend jaar weer willen, mét tent!


Een reactie op “De eerste keer kamperen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s