My dearest Madness één jaar

Eigenlijk was het gisteren al zo ver, maar het moment is gbugd.jpgdan eindelijk daar. Precies één jaar geleden postte ik mijn eerste blog.

Een jaar geleden begon ik deze blog met de gedachte, dat ik mijn Day Zero Project (zie De Lijst der Lijsten) zou kunnen vastleggen. Dit idee werd al snel gevolgd door mijn stage in Berlijn, waarbij ik graag de thuisblijvers op de hoogte wou houden. Maar die mooie reis is alweer een tijde voorbij. Lang heb ik erover nagedacht wat ik dan zou kunnen doen?

Mijn eerste afslankpoging in januari bleek een klein succes, al hield ik dit niet lang vol. Ondertussen schreef ik ook over dingen die mij bezig hielden (of houden). Telkens wel met het idee “wie wil dit nou lezen?”

Nou! Hier zijn we dan, 78 berichten, 2375 bezichtigingen, 904 bezoekers en 77 volgers later. Dat “wie wil dit nou lezen” is verleden tijd. Ik schrijf over mijn liefde voor boeken, de nieuwe poging tot het afslanken, mijn doelen en de reisjes die ik maak. En schijnbaar bevalt dat. Gelukkig maar, wat zonder jullie (de lezers) zou dit bloggen een stuk minder leuk zijn. Ik vind het heerlijk om reacties te krijgen, maar vind het net zo leuk om elke dag even overal te kijken, te reageren (of als ik haast heb te liken) en ideeën op te doen.

Waar ik het komende jaar heen wil met “My dearest Madness” is mij nog niet helemaal duidelijk. Sowieso de verwoede pogingen om af te slanken, boeken die ik lees en reisjes die ik maak. Misschien dat ik er iets meer van mijn studie bij ga schrijven en wat meer over mijn Day Zero, waar daar begon het tenslotte mee.

Voor nu wil ik jullie vooral bedanken, voor de interesse, het lezen, meedenken en reageren 🙂

x


4 reacties op ‘My dearest Madness één jaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s