Nieuwe boeken.

Bij jarig zijn horen cadeaus. Laat ik nou eens verwend zijn met kei veel boekenbonnen. En eenieder die mij een beetje kent weet, dat ik niet snel geld aan mij zelf zal uitgeven. Boekenbonnen zijn dus heerlijk, omdat ik eindelijk weer tijd kan besteden aan een van mijn grootste liefdes. Boeken.

In de week voor mijn verjaardag ging ik met mijn nichtje al de boekenwinkels in, voor haar welteverstaan, maar daar viel mijn oog al op twee ontzettend mooie boeken (moet ik dan maar geloven met alleen de informatie op de achterkant). Toen dus bleek, dat ik daadwerkelijk boeken gekregen had, kon ik opeens véél meer boeken aanschaffen!

Nu staan al een tijdje de boeken van Dan Brown op mijn lijstje. Het liefst wil ik boeken met een harde kaft, maar omdat “het Bernini mystery” niet met harde kaft te verkrijgen is, en ik de gehele collectie hetzelfde wil hebben, heb ik mij toch maar overgegeven.

Vandaag mocht ik dan eindelijk mijn bestelde boeken bij de Bruna ophalen. Ik stond te stralen als een kind in de snoepwinkel. Dat zo iets kleins, zo veel geluk kan brengen. Heerlijk dat gevoel.

13453522_10157216965180647_1352543403_o.jpg

Dan Brown- Inferno, Jojo Moyes – voor jou (me before you),
Tom Michell- de pinguïn lessen en Dan Brown- het Bernini mysterie


4 reacties op ‘Nieuwe boeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s