De doelen van mei.

Tja. Hoe ging mei? Met volle moed begon ik aan deze maand, stelde een paar doelen op en ging ervan uit dat dit appeltje eitje zou worden. Nou, nee dus. Het einde van het schooljaar komt eraan en opeens zit ik met mijn handen in het haar want er moet nog zo oneindig veel gebeuren (wat na een week stressen ook nog iets bleek mee te vallen. Ik ben wel druk, dat zeker wel).

De doelen en of ze bereikt zijn.

 • Lees minstens 2 boeken (doel 41)
  Dit doel is dus kei hard gelukt! Welgeteld 3 boeken heb ik gelezen en een boek heb ik uitgelezen. YES! Eindelijk weer eens de tijd voor genomen.
 • Maak de achtertuin onkruidvrij
  Tussen de tegels is het onkruid weg, maar verder is er helaas weinig gebeurt. Wel heb ik een triljoen paardenbloemen weten te verwijderen met een speciale schep, gezien die dingen oneindig lange wortels hebben!
 • Plant nieuwe plantjes
  Ze staan er. In de voor- en achtertuin. Lang leve de gratis (moest je wel zegels voor sparen) perkplantjes van de plus!
 • Fotoalbum van mijn tijd in Berlijn eindelijk eens maken
  Niet dus.
 • Verder gaan met een gezonde levensstijl
  Ik denk er zelf niet te veel aan, maar kreeg de afgelopen twee weken van vijf verschillende mensen te horen dat ik er goed uitzag en de vraag of ik afgevallen was. Daar doe je het dan wel voor (al is er niks op de weegschaal te zien).

Voor zover mijn mei-maand. Ik ben redelijk tevreden maar baal toch van die achtertuin. 8 juni ben ik jarig en dan wil ik toch wel een mooie achtertuin wanneer er visite komt..

x


9 reacties op ‘De doelen van mei.

 1. Oh je bent op de goede weg. Jammer dat er dan niks aan gewicht af gaat. Bij mij ook niet terwijl ik al weken mijn best heb gedaan. 2 kilo gingen er op 12 weken af, het positieve is dat er niet 2 bij zijn gekomem oftewel 4. Ik ga door. Nog 2 tegaan.

  Like

  1. Nou, dan ben ik toch nog goed bezig!
   En ja, mijn moeder heeft een glutenallergie. Heb gisteren samen het pannenkoekenmeel van de action gehaald, ben enorm benieuwd ernaar 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s