Weekupdate.

Wederom wat aan de late kant, maar hij is er wel!
Er heerst al een tijdje een stilte om mij, zowel op mijn blog, als op jullie blogs omdat ik niet reageer. Nou, daar heb ik toch nog wel een redelijke reden voor. Zoals sommigen wisten, was ik afgelopen week ziek. Nu bleek dit niet een griepje te zijn, maar een (kleine) longontsteking. En daar heb ik nog steeds last van. Veel hoesten, hoofdpijn, grieperig, misselijk en weinig kunnen eten. Schiet niet op dus.

Wel kan ik jullie wat over mijn afgelopen week vertellen, die absoluut niet in het teken van afvallen stond. Ik heb voornamelijk in bed/ op de bank gelegen, weinig gedaan, veel waterijsjes en yoghurt gegeten en veel pijn geleden. Normaal is dat niet zo een ramp, maar deze week is toetsweek en ik kon gewoon niet leren..

Vrijdag en zaterdag heb ik op de markt gewerkt, met genoeg pijnstillers en hoestsnoepjes (Een mens wil zijn baan ook niet kwijt), om zaterdagavond weer helemaal niks te kunnen.

Uiteindelijk dus een onwijs saaie week! Wel was ik zondag met moeder (vader is ziek), vriend en oom en tante uit eten geweest, wat erg gezellig was.

Wanneer ik beter ben komt er meer van mijn kant, maar nu eerst rustig aan doen, beter worden, en een paar tentamens halen 🙂

x

Advertenties

6 reacties op ‘Weekupdate.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s