Week 09. Taart, patat en patat.

5Wat kunnen titels een week toch goed samenvatten. Helaas is het toch echt de werkelijkheid. Na het weekendje Londen, wat afgelost werd met een griepje, die veel te lang duurde, ben ik even helemaal de weg kwijt..

Hiernaast het begin van het einde. Ik kan er heel langdradig overdoen. Zielig doen, dat de wereld niet eerlijk is, dat ik zó hard mijn best deed en er niks af ging, dat er bij andere mensen met gemak 1-2 kilo per week afgaat, dat het duidelijk geen zin heeft, dat ik zou kunnen liegen om positief te zijn. Maar dat alles is onzin. Ik weet waar het aan ligt. Aan MIJ!

Ergens weet ik, dat ik motivatie krijg, wanneer ik daadwerkelijk iets op de weegschaal zie gebeuren. Dus toch maar doorzetten.

Dan de positieve dingen afgelopen week. Want ja, die tellen net iets meer!
Zo was ik afgelopen week toch drie keer in de sportschool, en omdat ik zondag toch redelijk opgeknapt was (op een verkoudheid en keelpijn na), heb ik eindelijk weer goed kunnen trainen. Mijn eigen gewichten lukten helaas niet overal, maar heb me in het zweet gewerkt en zit met spierpijn op de bank.
Ook heb ik meerdere vrienden/ oud-klasgenoten per ongeluk gezien. Ik kwam hen namelijk telkens op het station tegen. Onwijs leuk om even bij te kletsen!

En het meest positieve is, dat ik niet ben aangekomen afgelopen week. De twee keer taart en drie (!) keer patat hebben dus niet een mega schade toegebracht (doet een vreugdedansje).

Aankomende week er dus weer lekker voor gaan. Ik voel me weer goed, ben voorbereid, kan weer sporten. Kan niet misgaan toch.
Momenteel zit ik op de bank met een mango/rode fruit smoothie, nadat ik me zojuist helemaal kapot heb gesport tijdens een kickboks-lesje (ik ging met het nichtje mee). Goede start dus van een nieuwe week.

x

 

Advertenties

7 reacties op ‘Week 09. Taart, patat en patat.

   1. ja dat bedoelde ik. Je hebt een doel en als jij je volledig inzet, dan gaat je dat zeker lukken! Neem je wel de tijd ervoor… het moet niet te snel gaan, want dat is ook niet goed voor je lichaam! 🙂

    Like

 1. Wow wat doe jij t goed!! Topper! Ik raak helemaal gemotiveerd.
  Ikzelf wil (moet eigenlijk) minstens 25 kilo afvallen. Het is niet makkelijk maar wij kunnen dit!
  Leuke blog, ik ga je zeker volgen. (Klinkt een beetje creepy maar je snapt me wel hahaha)

  X
  Saf

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s