Week 08. Ik kan dit.

Na een redelijk goede, maar ook teleurstellende meting (zie hier) dan toch kunnen genieten van het weekend. Nou ja, ik werd ziek en grieperig en heb me absoluut niet aan mijn eetschema gehouden, máár ik heb ontzettend leuk dingen gedaan!

De hele afgelopen week ging mis. Ik was dan wel vier keer in de sportschool en tot vrijdag heb ik op mijn eten gelet, toch merkte ik dat ik de draad na die paar dagen Engeland maar moeilijk kon oppakken. Zonde natuurlijk. Qua eten ging het wel redelijk, maar ik was van mezelf de afgelopen weken beter gewend. Toen toch die gevreesde meting afgelopen vrijdag, en het is mijn eigen schuld, maar ik vond het wel ontzettend jammer.

large

Vrijdagavond merkte ik al, dat ik wat hoofdpijn kreeg, dat mijn keel brandde en dat ik eigenlijk een loopneus had. Alle redenen om vroeg in bed te kruipen en rustig bij te komen. Toen ik net van plan was naar bed te gaan, belde mijn nichtje om te vertellen over haar promotie en dat moest natuurlijk gevierd worden! Resultaat? Tot 3u in de ochtend dansjes gedaan zónder alcohol en zaterdagochtend om 10u alweer uit mijn bedje. Niet heel goed dus.

Daarna met barstende koppijn, keelpijn, verstopte neus en een lichaam dat niet wou, mezelf toch die sportschool in gesleurd. Daarna rustig voor stage bezig en gezellig naar de housewarming van mijn tante. Voor diegene die het nog niet wisten, ik kom uit een Duits/Nederlands gezin, mijn vader(en dus die hele kant) is Duits. En zoals dat in Duitsland hoort, kom je tussen 15/16u binnen, dan staan er taarten (ja, taarten!) en die moeten toch wel geprobeerd worden. Twee stukken taart at ik maar liefst! Daarna chips, nootjes en chocolaatjes om te eindigen met het familierecept: kaassoep. Onwijs lekker allemaal, alleen niet wanneer je wilt afvallen.

s’Avonds door naar een vriendin, om daar met het vriendje te blijven slapen. Onwijs gezellig. Na op zondag een lekkere wandeling te hebben gemaakt mét een kopje thee, heerlijk gekookt voor de vriendjes. Maar wederom te veel gegeten en weer de taart niet laten staan. Vanochtend thuis wakker geworden, en ik voelde me zo slecht, dat ik me toch maar heb ziek gemeld op college en nog eens heb omgedraaid.

Nu staat de tuinman het puin uit de tuin te halen, heb ik net ontbeten en ga ik zo druk bezig met school. Al met al, een lekker sociale week, maar absoluut niet goed voor de lijn! Vanaf vandaag dus weer kei hard aan de slag 🙂

x

Advertenties

2 reacties op ‘Week 08. Ik kan dit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s