Weekendje Engeland.

Voor diegene die het al wel (of niet) was opgevallen, was ik afgelopen weekend04 minder actief als normaal, en kwam mijn maandag-update maar niet online. Dat heeft natuurlijk allemaal een reden. En die reden is stiekem wel kei gaaf!

Mijn liefste (en enige) broertje woont namelijk sinds oktober in Engeland (33miles van Londen) en daar was ik van vrijdag tot maandag met het vriendje. Super gaaf natuurlijk!

In het heel kort mijn onwijs leuke weekendje.
Vrijdag kwamen we ontzettend vroeg aan op Londen Stansted, we zijn van daaruit direct naar Kings Cross Station gegaan. Voor diegene die mij kennen, weten dat ik een Harry Potter fanatiekeling ben. We kwamen hier dus ook met maar één doel. Het is namelijk hét Harry Potter station, waar hij al die jaren door de muur rende. Ik 01was er al een keer eerder geweest, maar nu is het een hele attractie, met muur en al. Ik moest en zou dus op de foto gaan! Daarnaast was een Harry Potter winkel en daar heb ik (eindelijk) mijn ticket voor de Hogwarts Express gekocht! Ik had daadwerkelijk tranen in mijn ogen. Zo ontzettend gelukkig was ik. Ook kreeg ik een Ravenclaw badge, voor op het vest dat ik binnenkort ga breien!

02 0 03

(Foto 1, het vriendje. Foto 2, het broertje. Foto 3, toerist spelen)

Na een middagje Londen met het vriendje en het broertje gingen we richting zijn huis. Hij woont en werkt op een gigantisch (en dan echt reusachtig, gigantisch) grote boerderij, waar we zaterdag een toer over kregen 🙂 Hij woont echt heerlijk en zo mooi! Ik zou bijna jaloers zijn!

Van daaruit naar Brighton, om de zee te kunnen zien. Ik heb nu eenmaal een liefde voor de zee. Natuurlijk wou ik ook naar “Choccywoccydooda”, de bekende chocolade winkel van TLC. Nou, wat een hype zeg. De winkel stond bomvol! Maar wel leuk om er eens geweest te zijn. Zondag liet het broertje ons de gehele omgeving zien. Doodeng, om met 80 km door die smalle straatjes en heuveltjes te rijden, maar ook adembenemend mooi. Sowieso is Engeland mooi. Het is er net of de tijd heeft stil gestaan 🙂

Na Fish& Chips en een plaatselijke pub op zondagavond zijn we uiteindelijk maandagmiddag terug gevlogen, waar we op Schiphol door het zusje en haar vriendje werden opgehaald, om met de trein terug te gaan.

Een heerlijk weekend dus, en het was super fijn, om het broertje weer terug te zien!

x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s