Week 06. Doorzetten word beloond.

Ondertussen al weer zes weken bezig. 2.5 maand, 49 dagen. Eigenlijk onwijs kort dus. En de doelen die ik voor ogen had voor zo een korte tijd, waren niet realistisch. Het heeft even geduurd om dat te begrijpen. Toch zijn het zes weken de goede kant op. Hoe gaat het ondertussen, aan die andere kant?large

Sporten.
Afgelopen week was niet mijn meest actieve week. Wel was ik wederom vier maal in de sportschool te vinden (dinsdag, woensdag, vrijdag, zondag), maar eigenlijk had ik dit vaker willen doen of beter. Door een zware migraine vanaf donderdag heb ik niet het uiterste uit deze week kunnen halen en daar baal ik van. Überhaupt baal ik van migraines.

Doordat stage helaas niet doorging deze week, omdat mijn begeleider ziek was, heb ik wel het nodige in huis en tuin kunnen doen. Daardoor kon ik ook mijn stagedagen (dinsdag en woensdag) sporten. Voor diegene die het nog niet wisten. Ik studeer als docent Duits in Zwolle en momenteel loop ik stage op een VMBO-school bij mij in de buurt, waar ik twee klassen voor mijn rekening neem. Misschien daarover ooit nog eens een blog? Momenteel zit ik midden in het tweede jaar, en ik heb net te horen gekregen dat ik ook de tweede periode met leuke cijfers heb weten te behalen.

Voeding.
Tja. Kimberly en voedsel. Het blijft helaas een eeuwige strijd. Ik ging echt wel lekker, de weegschaal gaf midden in de week zelfs een erg mooi gewicht (nou ja, mooi) aan. Maar, (ja, nu komt een van de flauwste redenen ooit) door mijn migraine ben ik over gegaan op vettig en suikerrijk eten. Tot donderdag ging het dus super, gezond koken, verse groente, weinig koolhydraten en vet. Maar toen kwam vrijdag, wat op zich nog ging. Enkel een bakje chips en een koekje. Zaterdag had ik zo veel hoofdpijn dat ik tot 13u (!) in bed bleef liggen, zodat ik niet kon sporten(sportschool in het weekend tot 13:30u). Daarna met moeite naar de markt gegaan, gebakje gegeten. ’s Avonds patat mét snacks, chips, worstje. Huilen dus. Zondag wist ik mij iets in te houden. Ik had mijn ouders voor het avondeten uitgenodigd, dus kookte wel wat lekkers. Maar wederom ging het in de avond mis. Ik heb de gehele zak, waar ik al twee dagen mee deed, opgegeten. Dus helaas pindakaas, niet zo veel afgevallen als dat ik had gekund.

MAAR! Er is toch eindelijk weer eens beweging in dat gewicht! Na zes weken kan ik met trots zeggen dat er 2.9 kilo af is! Wat ongeveer gelijk staat met wat als “gezond” afvallen betiteld wordt.

Aankomende week wat leuke dingen op de planning, daarover later meer. Dus wel echt goed sporten en op het eten letten.

x

Advertenties

6 reacties op ‘Week 06. Doorzetten word beloond.

    1. Ja, dat is ook zo. En eigenlijk ben ik er erg strikt in. Maar stiekem is dat gevoel er nog niet uit, dat je ook best een filmavond kan doen zonder chips (daarom werd er dus een zak gekocht). Volgende keer gewoon gezonde snacks 🙂

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s