Week 05. Sporten en veel te lekker eten.

Zo nu en dan sta ik te kijken, van de hoeveelheid sociale activiteiten die ik onderneem.

12696205_10156715274180647_151139250_n
Zelfgebakken koekjes

Het vriendje had late dienst waardoor ik in principe de gehele week (tot vrijdag) alleen zou eten. Nou, niets bleek minder waar. En dat was (helaas) te zien op de weegschaal. Die ik vandaag vergeten ben, gezien ik me verslapen had. Tja, het studentenleven is zwaar en vermoeiend. Dan gebeuren die dingen.

 

 

12516280_10156715267885647_590470785_n
Broodje tomaat/geitenkaas, tomaat/ oude kaas

 

Doordat het vriendje er dus niet was, werd ik overal uitgenodigd of nodigde mijzelf uit. Zo was ik dinsdag met de mensen van de breigroep uiteten in een “all-you-can-eat” chinees restaurant. Wat ik onwijs moeilijk vond. Wel ben ik trots op mezelf. Normaal ga ik bijna rollend naar huis, nu was ik nog niet eens vol! Het zijn de kleine overwinningen hé. Woensdag was ik uitgenodigd door een vriendin en haar moeder om gezellig te

10
Mango, ijsbergsla, geitenkaas met honing salade

komen eten en een bordspel te spelen en donderdag vond ik het leuk om bij mijn ouders mee te eten. Onwijs gezellig en gemakkelijk. Maar zeker niet handig wanneer je aan de lijn probeert te denken.

 

Het eten.
Tja. De chinees, op woensdag mie, zaterdag döner en zondag bij de pizzeria. Het was wel weer een extreme week, waar ik niet op had zitten wachten. Ik heb de weegschaal niet met opzet gemeden vanochtend, maar ben blij dat ik er niet op ben gaan staan. Overdag ging het telkens goed. Veel zelfgemaakte smoothies, fruit, salades. Alleen de avond. Deze week dus goed op letten. Gelukkig eet ik alle dagen gewoon thuis.

Voor aankomende week zal ik toch echt op mijn voeding moeten letten. Op 5 maart heb ik weer een bodyscan, en ik wil niet wéér op gewicht zijn gebleven. Ook al gaat het om het vetpercentage. Het is gewoon demotiverend.. En natuurlijk weer lekker sporten 🙂

Ik ben trouwens vandaag precies drie maanden van de cola light af!! Ik dronk eerder twee liter per dag, dus ben ook nog redelijk trots erop! (dat wou ik gewoon even kwijt)

x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s