Week 01. Goed voornemens doorzetten.

Week 01. We zijn ondertussen al op dag 18, van het nieuwe jaar. En natuurlijk had ook ik goede voornemens, waar ik direct op 01 januari mee begonnen ben (ja, eerlijk waar). Maar, om dan toch je leven helemaal om te gooien, omdat je besluit “gezond” te gaan eten en leven, dat duurt ietsje langer. Ik kijk dan ook vandaag voor het eerst sinds lange tijd met trots terug op de afgelopen week. Waarom? Omdat ik mij wist in te houden. Niet meer ’s avond mega veel snoepen, geen luie smoesjes om maar niet naar die sportschool te hoeven gaan. En het beste is, ook in het weekend ging het redelijk! Ja, ik heb drie zakjes chips in totaal gegeten, maar niet meer zo ontzettend veel als eerder. Dus ja, trots.

Wat doe ik nu dan anders?
Afgelopen week ben ik maar liefst vier keer in de sportschool geweest, om dan ook goed te sporten, heb ik minder frisdrank als de weken ervoor gedronken en ben ik over het algemeen ook tevreden met mijn voeding.
Ik wil geen voedingsgroepen schrappen (koolhydraatarm, suikervrij, veganistisch), maar gewoon gezond en lekker eten. Als ik merk, dat ik over de hele dag al veel gegeten heb, let ik daar op met het avondeten. Ik gebruik een klein bordje, en neem dus automatisch een kleinere portie. Ook probeer ik gezonde keuzes met het eten te maken. Meer (verse) groente, stukje vlees, paar aardappelen. Niet meer zo vaak wraps, pizza, aardappelen uit de oven en dergelijke dingen.

Het resultaat is redelijk. Gezien ik gisteravond erg van de chips was (twee zakjes), was dat natuurlijk ook op de weegschaal te zien. Omdat ik geen zin heb om mijn gewicht openbaar te maken, maar wel mijn vooruitgang wil bijhouden, zal ik elke maandag het totaal afgevallen gewicht bijhouden 🙂

Afgevallen deze week: -1,4 kg.
In totaal afgevallen: – 1,4 kg.

-x


5 reacties op ‘Week 01. Goed voornemens doorzetten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s